Op één van de nieuwe typeplaatjes staat 200, de aanduiding voor de opvolger van de Chrysler Sebring. Dat model is opgefrist met een nieuwe Chrysler grille met het grote logo, nieuwe voor- en achter bumperspoilers, projectorkoplamen en mistlampen en achter led-lichten.

Voor de 200 komen nieuwe motoren beschikbaar in de vorm van de Pentastar V6 met 283 pk en 353 Nm koppel, die wordt gebruikt in de Jeep Grand Cherokee en Dodge Charger waarin hij iets meer vermogen heeft. De andere nieuwe krachtbron is de 2,4-liter viercilinder uit de schappen van Fiat. De V6 wordt gekoppeld aan een zestrapsautomaat, terwijl de viercilinder een handgeschakelde vierversnellingsbak krijgt of de automaat. De aanduiding 200 werd in 2009 gebruikt voor een elektrische concept car die debuteerde op de show in Detroit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding