smart vol op elektrisch for-us

Op de autotentoonstelling van Detroit (14-22 januari 2012) onthult smart de for-us, een compacte en praktische elektrisch aangedreven pick-up voor in de stad.

De tweezitter heeft een laadruim dat bijvoorbeeld plaats biedt aan twee smart ebikes. In het laadruim is een docking-station opgenomen waardoor twee smart ebikes eenvoudig meegenomen én opgeladen kunnen worden. De smart for-us maakt gebruik van de aandrijflijn van de derde generatie fortwo electric drive, die in het voorjaar van 2012 op de markt komt. De smart for-us heeft een 55 kW sterke elektromotor. Samen met het maximale koppel van 130 Nm is dat goed voor aardige acceleraties. De topsnelheid bedraagt 120 km/h.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

smart vol op elektrisch for-us - Automobielmanagement.nl

smart vol op elektrisch for-us

Op de autotentoonstelling van Detroit (14-22 januari 2012) onthult smart de for-us, een compacte en praktische elektrisch aangedreven pick-up voor in de stad.

De tweezitter heeft een laadruim dat bijvoorbeeld plaats biedt aan twee smart ebikes. In het laadruim is een docking-station opgenomen waardoor twee smart ebikes eenvoudig meegenomen én opgeladen kunnen worden. De smart for-us maakt gebruik van de aandrijflijn van de derde generatie fortwo electric drive, die in het voorjaar van 2012 op de markt komt. De smart for-us heeft een 55 kW sterke elektromotor. Samen met het maximale koppel van 130 Nm is dat goed voor aardige acceleraties. De topsnelheid bedraagt 120 km/h.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding