OpMaat Award 2011/2012 voor Fiat Doblò

De Fiat Doblò is volgens OpMaat Magazine qua ergonomie, ruimtecomfort en ‘ruimte voor geld’ de beste nieuwe auto voor lange, dikke en kleine mensen.

De bijbehorende OpMaat Award 2011/2012 is door hoofdredacteur Rob Bruintjes overhandigd aan pr-directeur Vervoorn van Fiat Group Automobiles Netherlands.

De Award gaat jaarlijks naar een fabrikant die een auto op de markt heeft gebracht met oog voor gebruikers die buiten de standaardmaten vallen. Opmaat Magazine testte in de periode januari 2011 t/m oktober 2011 diverse modellen. De redactie loofde met name de hoge zit van de Doblò, diens hoofdruimte (ook voor achterpassagiers), beenruimte, in- en uitstap, grote achterklep en schuifdeuren.

De top drie voor de OpMaat Award 2010/2011 ziet er als volgt uit:  Fiat Doblò, Ford C-Max en Chevrolet Orlando. Op de lijst van kandidaten voor de titel stonden verder de Mini Cooper Countryman, Skoda Superb Combi, Peugeot 508, BMW X6, Audi A7 Sportback, Citroën C4, Opel Corsa, Audi A1, Volkswagen Passat, BMW X3 Hyundai iX20, Opel Insignia, Renault Scenic en de Toyota Auris.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

OpMaat Award 2011/2012 voor Fiat Doblò - Automobielmanagement.nl

OpMaat Award 2011/2012 voor Fiat Doblò

De Fiat Doblò is volgens OpMaat Magazine qua ergonomie, ruimtecomfort en ‘ruimte voor geld’ de beste nieuwe auto voor lange, dikke en kleine mensen.

De bijbehorende OpMaat Award 2011/2012 is door hoofdredacteur Rob Bruintjes overhandigd aan pr-directeur Vervoorn van Fiat Group Automobiles Netherlands.

De Award gaat jaarlijks naar een fabrikant die een auto op de markt heeft gebracht met oog voor gebruikers die buiten de standaardmaten vallen. Opmaat Magazine testte in de periode januari 2011 t/m oktober 2011 diverse modellen. De redactie loofde met name de hoge zit van de Doblò, diens hoofdruimte (ook voor achterpassagiers), beenruimte, in- en uitstap, grote achterklep en schuifdeuren.

De top drie voor de OpMaat Award 2010/2011 ziet er als volgt uit:  Fiat Doblò, Ford C-Max en Chevrolet Orlando. Op de lijst van kandidaten voor de titel stonden verder de Mini Cooper Countryman, Skoda Superb Combi, Peugeot 508, BMW X6, Audi A7 Sportback, Citroën C4, Opel Corsa, Audi A1, Volkswagen Passat, BMW X3 Hyundai iX20, Opel Insignia, Renault Scenic en de Toyota Auris.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding