Fisker in Nederland de weg op

De eerste Fisker’s worden eind deze week, dus net voor Kerstmis aan de eerste Nederlandse eigenaars afgeleverd. Voor Kroymans aan de Soestdijkerstraatweg in Hilversum stonden nu geen Ferrari’s, Jaguars en Aston Martins, maar twaalf deels nog ingepakte Fiskers Karma.

Begin 2012 volgen er dan nog enige tientallen exemplaren. Fisker Nederland verwacht voor komend jaar een verder stijgende verkoop, versterkt door de komst van onder meer de Surf ‘shooting-brake’ in de zomer

Begin 2013 wordt het Fisker modelprogramma verder uitgebreid met een compacter model dat volgens de importeur Kroymans  een bijzondere vormgeving en keus uit modellen zal combineren met zeer lage emissie- en verbruikscijfers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fisker in Nederland de weg op - Automobielmanagement.nl

Fisker in Nederland de weg op

De eerste Fisker’s worden eind deze week, dus net voor Kerstmis aan de eerste Nederlandse eigenaars afgeleverd. Voor Kroymans aan de Soestdijkerstraatweg in Hilversum stonden nu geen Ferrari’s, Jaguars en Aston Martins, maar twaalf deels nog ingepakte Fiskers Karma.

Begin 2012 volgen er dan nog enige tientallen exemplaren. Fisker Nederland verwacht voor komend jaar een verder stijgende verkoop, versterkt door de komst van onder meer de Surf ‘shooting-brake’ in de zomer

Begin 2013 wordt het Fisker modelprogramma verder uitgebreid met een compacter model dat volgens de importeur Kroymans  een bijzondere vormgeving en keus uit modellen zal combineren met zeer lage emissie- en verbruikscijfers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding