Ruim dertig automerken op Autosalon Rotterdam

De organisatie van de komende Autosalon Rotterdam zegt inmiddels zo’n 35 automerken bijeen te hebben gebracht. De ondergrens van de publieksbeurs was 25.

"Ten opzichte van de doelstelling zijn we zwaar overtekend", aldus woordvoerder Chris Akse namens Rotterdam Expo & Events. Merken die definitief met personenwagens deelnemen zijn: Aston Martin, Audi, Bentley, Cadillac, Chevrolet, Citroën, Corvette, Dacia, Ferrari, Ford, Ford USA, Harley Davidson, Honda, Infinity, Jaguar, Lamborghini, Maserati, McLaren, Mercedes, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Opel, Peugeot. Porsche, RAM, Renault, Rolls Royce, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Tesla, Volvo en Volkswagen. Ook op het gebied van bedrijfswagens Met een aantal andere, "gerenommeerde" merken zegt de organisatie in een "vergevorderd onderhandelingsstadium" te verkeren. Vrijdag aanstaande sluit de aanmeldingstermijn en begint de aanbesteding van de werkzaamheden om de hallen in te richten.

In verband met het aantal aanmeldingen, veelal via regionale merkdealers, is besloten een tweede hal in Ahoy te boeken. Hier treft de bezoeker het Octane-plein aan, dat volledig is gewijd aan klassiekers, exclusieve merken, lifestyle en aan de auto gerelateerde kunst. Op de businessavond maakt groothandel In de Wal Auto’s de Handelsauto van het Jaar bekend. Verder zal in Ahoy de uit 1959 daterende, in de VDL-Nedcar gerestaureerde Mini te zien zijn. Ook de Stella, ’s werelds eerste gezinsauto op zonne-energie, maakt zijn opwachting. Hij is ‘made in Eindhoven’, door studenten van Technische Universiteit. Een andere aandachttrekker is de Turtle 1, een speciaal voor de Afrikaanse markt ontwikkeld concept- auto, met afgedankte spullen uit onder meer Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Niet alleen voor voetbal naar Rotterdam maar nu ook naar de “Rotterdamse RAI”

Geplaatst door: Aris Bakker op

geen bmw?? ik had wel verwacht dat ze er zouden staan met de nieuwe 4-serie

Geplaatst door: remco gielisse op
Ruim dertig automerken op Autosalon Rotterdam - Automobielmanagement.nl

Ruim dertig automerken op Autosalon Rotterdam

De organisatie van de komende Autosalon Rotterdam zegt inmiddels zo’n 35 automerken bijeen te hebben gebracht. De ondergrens van de publieksbeurs was 25.

"Ten opzichte van de doelstelling zijn we zwaar overtekend", aldus woordvoerder Chris Akse namens Rotterdam Expo & Events. Merken die definitief met personenwagens deelnemen zijn: Aston Martin, Audi, Bentley, Cadillac, Chevrolet, Citroën, Corvette, Dacia, Ferrari, Ford, Ford USA, Harley Davidson, Honda, Infinity, Jaguar, Lamborghini, Maserati, McLaren, Mercedes, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Opel, Peugeot. Porsche, RAM, Renault, Rolls Royce, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Tesla, Volvo en Volkswagen. Ook op het gebied van bedrijfswagens Met een aantal andere, "gerenommeerde" merken zegt de organisatie in een "vergevorderd onderhandelingsstadium" te verkeren. Vrijdag aanstaande sluit de aanmeldingstermijn en begint de aanbesteding van de werkzaamheden om de hallen in te richten.

In verband met het aantal aanmeldingen, veelal via regionale merkdealers, is besloten een tweede hal in Ahoy te boeken. Hier treft de bezoeker het Octane-plein aan, dat volledig is gewijd aan klassiekers, exclusieve merken, lifestyle en aan de auto gerelateerde kunst. Op de businessavond maakt groothandel In de Wal Auto’s de Handelsauto van het Jaar bekend. Verder zal in Ahoy de uit 1959 daterende, in de VDL-Nedcar gerestaureerde Mini te zien zijn. Ook de Stella, ’s werelds eerste gezinsauto op zonne-energie, maakt zijn opwachting. Hij is ‘made in Eindhoven’, door studenten van Technische Universiteit. Een andere aandachttrekker is de Turtle 1, een speciaal voor de Afrikaanse markt ontwikkeld concept- auto, met afgedankte spullen uit onder meer Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Niet alleen voor voetbal naar Rotterdam maar nu ook naar de “Rotterdamse RAI”

Geplaatst door: Aris Bakker op

geen bmw?? ik had wel verwacht dat ze er zouden staan met de nieuwe 4-serie

Geplaatst door: remco gielisse op