Volgens de importeur gaat het verlangen naar en vertrouwen in Porsche zo ver dat nieuwe modellen vaak al ongezien verkocht worden. Dit was voor Porsche aanleiding om de Blind Trade in het leven te roepen. Bij deze actie wordt de eigen auto (maximaal zeven jaar oud) ingezet als ruilmiddel voor een nieuw model Porsche, waarvan nog (vrijwel) niets bekend is. Bij de actie is één exemplaar beschikbaar.

Van de nieuwkomer worden tot en met 21 maart steeds meer details onthuld. Die onbekendheid heeft ruim tienduizend Nederlanders er niet van weerhouden hun eigen auto in te zetten als ruilmiddel. Duitse premium merken zijn volgens de importeur ruim vertegenwoordigd. De totale waarde van de tot nu toe aangeboden auto’s bedraagt ruim 84,75 miljoen euro. De inschrijving voor de Porsche Blind Trade sluit op zaterdag 22 maart om 23.59 uur. Direct hierna worden alle inzendingen beoordeeld, onder meer op originaliteit. Op 31 maart aanstaande levert de winnaar zijn/haar huidige auto in en krijgt vervolgens de sleutels van de nieuwe Porsche overhandigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding