Tesla Model 3 gespot ‘down under’

De Tesla Model 3 is al een aantal keren op de weg ‘gespot’ maar dat was tot nu toe steeds in de Verenigde Staten zelf en dan meestal ook nog rond het hoofdkwartier van Tesla in Palo Alto. Nu komt nieuwsmedium elektrek.co echter met foto’s van een Model 3 aan de andere kant van de wereld, uit Nieuw-Zeeland.

Daar is het nieuwe model van Tesla gezien op het vliegveld van Auckland waar één exemplaar werd uitgeladen uit een vliegtuig. De auto is waarschijnlijk bedoeld als testmodel voor de nationale keuringsdiensten zodat hij te zijner tijd klaar is om eind volgend jaar of waarschijnlijk in 2019 voor het eerst op de weg te komen. "Maar als je een Tesla-fan bent, moet je toch je ogen open houden omdat je ook in jouw deel van de wereld binnenkort best eens een Model 3 tegen kan komen," raadt elektrek.co aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tesla Model 3 gespot ‘down under’ - Automobielmanagement.nl

Tesla Model 3 gespot ‘down under’

De Tesla Model 3 is al een aantal keren op de weg ‘gespot’ maar dat was tot nu toe steeds in de Verenigde Staten zelf en dan meestal ook nog rond het hoofdkwartier van Tesla in Palo Alto. Nu komt nieuwsmedium elektrek.co echter met foto’s van een Model 3 aan de andere kant van de wereld, uit Nieuw-Zeeland.

Daar is het nieuwe model van Tesla gezien op het vliegveld van Auckland waar één exemplaar werd uitgeladen uit een vliegtuig. De auto is waarschijnlijk bedoeld als testmodel voor de nationale keuringsdiensten zodat hij te zijner tijd klaar is om eind volgend jaar of waarschijnlijk in 2019 voor het eerst op de weg te komen. "Maar als je een Tesla-fan bent, moet je toch je ogen open houden omdat je ook in jouw deel van de wereld binnenkort best eens een Model 3 tegen kan komen," raadt elektrek.co aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding