Audi last lancering E-SUV in Brussel af

Audi heeft de feestelijke lancering van haar eerste elektrische SUV in Brussel afgelast.

Audi last lancering E-SUV in Brussel af

Audi was van plan op 30 augustus in de Belgische hoofdstad een Audi Summit evenement te organiseren waar ook het startsein gegeven moest worden voor een groot offensief met elektrische modellen. Maar de show gaat om ‘organisatorische redenen’ niet door. De e-tron zal nu op een later datum in de Verenigde Staten zijn entree maken. Een woordvoerder van de Audi-fabriek in Vorst bij Brussel heeft de berichten van de Financial Times bevestigd. De productie van de e-tron in de Belgische fabriek zal wel gewoon volgens de planning na de zomer op gang komen, voegt hij er aan toe.

Het afgelasten van een feestelijk evenement zou veel te maken kunnen hebben met de arrestatie van Audi-topman Rudolf Stadler, hoewel niemand dat uiteraard wil bevestigen. Stadler, inmiddels tijdelijk op non-actief gesteld, blijft nog zeker een week in het huis van bewaring voor verdere verhoren, hebben zijn advocaten laten weten. Stadler wordt tijdelijk vervangen door Bram Schot, de Nederlandse marketingdirecteur van Audi.

Audi last lancering E-SUV in Brussel af - Automobielmanagement.nl

Audi last lancering E-SUV in Brussel af

Audi heeft de feestelijke lancering van haar eerste elektrische SUV in Brussel afgelast.

Audi last lancering E-SUV in Brussel af

Audi was van plan op 30 augustus in de Belgische hoofdstad een Audi Summit evenement te organiseren waar ook het startsein gegeven moest worden voor een groot offensief met elektrische modellen. Maar de show gaat om ‘organisatorische redenen’ niet door. De e-tron zal nu op een later datum in de Verenigde Staten zijn entree maken. Een woordvoerder van de Audi-fabriek in Vorst bij Brussel heeft de berichten van de Financial Times bevestigd. De productie van de e-tron in de Belgische fabriek zal wel gewoon volgens de planning na de zomer op gang komen, voegt hij er aan toe.

Het afgelasten van een feestelijk evenement zou veel te maken kunnen hebben met de arrestatie van Audi-topman Rudolf Stadler, hoewel niemand dat uiteraard wil bevestigen. Stadler, inmiddels tijdelijk op non-actief gesteld, blijft nog zeker een week in het huis van bewaring voor verdere verhoren, hebben zijn advocaten laten weten. Stadler wordt tijdelijk vervangen door Bram Schot, de Nederlandse marketingdirecteur van Audi.