Opel: acht erbij maar ook drie weg

Opel wil tot eind 2020 acht nieuwe of vernieuwde modellen op de markt brengen. Dat past in de strategie PACE! om Opel weer op te stoten in de vaart der volkeren.

Aan de andere kant verdwijnen er bij Opel echter ook drie modellen uit het gamma: de Adam, de Karl en de Cabrio Cascade. "Om aan de strenge CO2-grenswaarden te voldoen en ons op nieuwe segmenten met hoge volumes te kunnen richten worden die modellen niet langer voortgezet," aldus Opel. De drie oude Opel-modellen blijven tot eind van volgend jaar nog wel te koop.  

Elektrische varianten

Komend jaar komt er in ieder geval een nieuwe Corsa en een volgende versie van de Vivaro-bestelwagen, in 2020 gevolgd door een vernieuwde Mokka X. Vier van de volgend jaar te lanceren modellen, waaronder de Corsa, komen ook in een elektrische versie beschikbaar. Tegen 2024 wil Opel elk model in een elektrische variant aanbieden. Bij de Duitse dochter van PSA gaat de verbrandingsmotor echter niet in de ban. Opel streeft er naar haar benzine- en dieselmotoren verder te optimaliseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Even wachten op een ge-Opeliseerde 107.

Geplaatst door: A Bakker op
Opel: acht erbij maar ook drie weg - Automobielmanagement.nl

Opel: acht erbij maar ook drie weg

Opel wil tot eind 2020 acht nieuwe of vernieuwde modellen op de markt brengen. Dat past in de strategie PACE! om Opel weer op te stoten in de vaart der volkeren.

Aan de andere kant verdwijnen er bij Opel echter ook drie modellen uit het gamma: de Adam, de Karl en de Cabrio Cascade. "Om aan de strenge CO2-grenswaarden te voldoen en ons op nieuwe segmenten met hoge volumes te kunnen richten worden die modellen niet langer voortgezet," aldus Opel. De drie oude Opel-modellen blijven tot eind van volgend jaar nog wel te koop.  

Elektrische varianten

Komend jaar komt er in ieder geval een nieuwe Corsa en een volgende versie van de Vivaro-bestelwagen, in 2020 gevolgd door een vernieuwde Mokka X. Vier van de volgend jaar te lanceren modellen, waaronder de Corsa, komen ook in een elektrische versie beschikbaar. Tegen 2024 wil Opel elk model in een elektrische variant aanbieden. Bij de Duitse dochter van PSA gaat de verbrandingsmotor echter niet in de ban. Opel streeft er naar haar benzine- en dieselmotoren verder te optimaliseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Even wachten op een ge-Opeliseerde 107.

Geplaatst door: A Bakker op