Route Mobiel in autoverzekeringen

Route Mobiel breidt haar pechhulp uit met auto- en reisverzekeringen – één van de goedkoopste in Nederland, zegt het bedrijf zelf. Ook de voorwaarden zouden bijzonder gunstig zijn.

Voor de autoverzekeringen biedt men onder meer een no-claim korting tot 75 procent en een no-claimgarantie. Dit laatste houdt in dat bij een maximale no-claimkorting van vier jaar of langer een niet volledig verhaalbare schade geen invloed heeft op de no-claimkorting – en dus de premie. De verzekeringen zijn er overigens alleen voor bestaande klanten van Route Mobiel.

Route Mobiel in autoverzekeringen - Automobielmanagement.nl

Route Mobiel in autoverzekeringen

Route Mobiel breidt haar pechhulp uit met auto- en reisverzekeringen – één van de goedkoopste in Nederland, zegt het bedrijf zelf. Ook de voorwaarden zouden bijzonder gunstig zijn.

Voor de autoverzekeringen biedt men onder meer een no-claim korting tot 75 procent en een no-claimgarantie. Dit laatste houdt in dat bij een maximale no-claimkorting van vier jaar of langer een niet volledig verhaalbare schade geen invloed heeft op de no-claimkorting – en dus de premie. De verzekeringen zijn er overigens alleen voor bestaande klanten van Route Mobiel.