Bovag en Focwa willen fuseren

Focwa en Bovag hebben deze week de intentie tot fusie van beide organisaties naar elkaar uitgesproken. Hieraan is in de afgelopen maanden een verkenning voorafgegaan die bij beide besturen tot de uitspraak over een fusie heeft geleid.

Bovag Coronamonitor #2: 69 procent ondernemers vertrouwt op goede afloop

In de komende periode worden onderlinge afspraken nader uitgewerkt, waarna in beide verenigingen overgegaan kan worden tot het informeren van leden en het nemen van definitieve besluiten. Het is de bedoeling dat de leden van beide organisaties uiteindelijk als afdeling van Bovag samen verder gaan.

Schadeherstel

Peter Brussel, voorzitter Focwa: “Door deze aanstaande fusie bundelen we de krachten, zodat schadeherstelbedrijven in de auto-, ruit-, caravan- en campersector verzekerd blijven van goede ondersteuning en wij hen kunnen helpen met de veranderingen die gaande zijn in de branche. Tevens borgen we dat de expertise van Focwa ook behouden blijft na een fusie.”

Han ten Broeke, algemeen voorzitter Bovag: “Wij zijn van mening dat we door deze aanstaande fusie tegemoet komen aan de wens van onze beider leden om de belangenbehartiging naar politiek en opdrachtgevers vanuit één sterke organisatie te doen.”

Lees ook:
Dealerrendement naar 2 procent, maar Bovag waarschuwt voor te veel optimisme

Bovag en Focwa willen fuseren - Automobielmanagement.nl

Bovag en Focwa willen fuseren

Focwa en Bovag hebben deze week de intentie tot fusie van beide organisaties naar elkaar uitgesproken. Hieraan is in de afgelopen maanden een verkenning voorafgegaan die bij beide besturen tot de uitspraak over een fusie heeft geleid.

Bovag Coronamonitor #2: 69 procent ondernemers vertrouwt op goede afloop

In de komende periode worden onderlinge afspraken nader uitgewerkt, waarna in beide verenigingen overgegaan kan worden tot het informeren van leden en het nemen van definitieve besluiten. Het is de bedoeling dat de leden van beide organisaties uiteindelijk als afdeling van Bovag samen verder gaan.

Schadeherstel

Peter Brussel, voorzitter Focwa: “Door deze aanstaande fusie bundelen we de krachten, zodat schadeherstelbedrijven in de auto-, ruit-, caravan- en campersector verzekerd blijven van goede ondersteuning en wij hen kunnen helpen met de veranderingen die gaande zijn in de branche. Tevens borgen we dat de expertise van Focwa ook behouden blijft na een fusie.”

Han ten Broeke, algemeen voorzitter Bovag: “Wij zijn van mening dat we door deze aanstaande fusie tegemoet komen aan de wens van onze beider leden om de belangenbehartiging naar politiek en opdrachtgevers vanuit één sterke organisatie te doen.”

Lees ook:
Dealerrendement naar 2 procent, maar Bovag waarschuwt voor te veel optimisme