Met het oog daarop is André Rummens per 1 september benoemd tot Market Manager Benelux van Sherwin-Williams Automotive SpA. Dit is de naam van het hoofdkantoor van Sherwin-Williams voor Europa, gevestigd in het Belgische Mechelen. Van hieruit worden naast de Benelux inmiddels ook Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland beleverd. Momenteel lopen voorbereidingen om in Mechelen ook een trainingscentrum te vestigen. Rummens is geen onbekende in de schadeherstelbranche, want hij heeft jaren geleden ook het toen nieuwe autolakmerk PPG in de Benelux geïntroduceerd. Nadien is hij enkele jaren werkzaam geweest op het gebied van industriële lakken, maar blijkbaar lag zijn hart toch in de schadeherstelbranche. Vandaar dat de introductie van Sherwin Willams een goede kans bood om terug te keren in deze branche. Het Amerikaanse Sherwin-Williams bestaat sinds 1866 en behoort wereldwijd tot de grootste lakconcerns. Op dit moment heeft men vooral een sterke positie in Noord- en Zuid-Amerika. Het concern telt 29 duizend medewerkers en is vooral sterk in autoreparatielakken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding