Volgend jaar brengt Eurotax het schadecalculatiesysteem ERE op de markt – Eurotax Repair Estimate. het pakket zou gebruiksvriendelijker en goedkoper zijn dan Audatex. Momenteel bevindt ERE zich nog in een testfase. Eurotax wil voor ERE de beschikking krijgen over de PRO-tijden die nu in Audatex worden gebruikt. Dit zijn de reparatietijden die zijn gebaseerd op gegevens van autofabrikanten, maar die in het PRO-overleg tussen auto-importeurs, verzekeraars en Focwa zijn aangepast aan de praktijk. Hiervoor is inmiddels een officieel verzoek ingediend. Het is de bedoeling dat ERE een stevige concurrent wordt voor Audatex, dat al 25 jaar het monopolie heeft op geautomatiseerde schadecalculaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding