In oktober werd nog een extra poging ondernomen om de lakleveranciers ‘binnen boord’ te krijgen, door middel van het Lakmerkenplein. Dit initiatief heeft echter niet het beoogde resultaat bereikt. Het bordje 'Crash geopend' (zie foto) van vorig jaar gaat dus niet op herhaling. Beursexploitant VNU Exhibitions besloot gisteravond tot de afgelasting. Crash 2006 stond voor eind maart op de agenda. Volgens VNU Exhibitions is de economische situatie in de schadeherstelbranche van dien aard dat men “de exposanten geen rendementvolle beurs kan garanderen.” Volgens organisator Annette Bos is nog gekeken naar andere mogelijkheden, maar dat bleek geen haalbare kaart. De exposanten zijn inmiddels geïnformeerd over het afblazen. In de wandelgangen gaat nog het gerucht rond dat Dirk Brink, de oorspronkelijke initiatiefnemer van Crash, de beurs weer op zich zou nemen. Dit wordt echter door de organisatie van Crash tegengesproken. De vakbeurzen Car Cleaning en Tankstation Techniek, die eerst gelijktijdig met Crash plaatsvonden, gaan gewoon door. Ze werden eerder al verplaatst naar andere data (5 t/m 7 maart 2006), tegelijk met NCE, de vakbeurs voor de out-of-home markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding