Onder anderen Fernand Molenschot, Product Manager van AutovakRAI, ziet kansen. In het verleden maakte Molenschot bij herhaling duidelijk dat hij de schadebranche liefst weer naar Amsterdam wil krijgen. “Met de editie in 2005 waren we daarmee al op de goede weg, maar schadeherstel was grotendeels een ontbrekende factor.” Achter de schermen wordt momenteel in Amsterdam dan ook gewerkt aan plannen om ‘schadeherstel’ te integreren binnen het Autovak-concept. Molenschot verwacht dat de aanpak in januari 2006 bekend zal zijn. Ook bij de Evenementenhal Hardenberg ziet men kansen om de erfenis van Crash in te vullen op een landelijk niveau. In combinatie met de beurs Auto Professioneel vindt begin februari in Gorinchem de Schadeherstel Vakbeurs plaats. Gorinchem zou volgens organisator Hetty Witzand een goede locatie zijn, vanwege de centrale ligging. Het eind vorige week bekend geworden nieuws over de afgelasting van Crash 2006 had direct zijn uitwerking. “Al de eerste dag kregen wij telefoontjes met nieuwe aanmeldingen voor Gorinchem. Nu zitten we redelijk vol. Dit is erg positief voor ons.” Meer hierover in de komende AM, die vrijdag verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding