AEN ontstond zo’n vier jaar geleden uit Sun Electric Nederland. Het bedrijf was toen een voortzetting van verschillende onderdelen van deze voormalige importeur. De ene helft van het programma, vooral schade-equipment, werd ondergebracht bij AEN; de andere helft, vooral automotive equipment, ging naar Autec. Tot genoegen van Carel ten Horn heeft Sun Electric besloten om haar programma weer onder te brengen bij AEN en te stoppen met de levering via Autec. Daardoor mag AEN zich nu een complete leverancier voor de autobranche noemen. Het programma is uitgebreid met onder meer apparatuur voor emissie en aircoservice, met remmentestbanken en APK-diagnoseteststraten. Op de Schadeherstel Vakbeurs/Auto Professioneel in Gorinchem presenteert AEN Equipment zich voor het eerst met het nieuwe pakket. Het importschap van Sun Electric wordt ook belicht in de volgende week verschijnende special die AM wijdt aan de beurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding