Met uiteindelijk een half miljoen kijkers heeft De Grote Beurt zich volgens CARe Schadeservice in de afgelopen drie seizoenen ontwikkeld tot het best bekeken programma op de ‘vrijdagauto-avond’. Een tweede belangrijke rreden om door te gaan is de grote belangstelling onder automobilisten voor de ‘Geluk bij een Ongeluk Truck’. In het komende seizoen ondergaan in dertien afleveringen 26 auto’s een metamorfose. Ook toert wederom de Geluk bij een Ongeluk Truck’ met het schadeherstelteam door Nederland. Ter plaatse maken automobilisten elk uur kans op gratis schadeherstel. De truck is een middel om de kijker te laten kennismaken met de mogelijkheden van moderne reparatietechnieken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding