Hij zegt dat in Het Financieele Dagblad. Athlon Holding zette zijn schadetak te koop bij de presentatie van de jaarcijfers, begin deze maand. Als Stern tot een deal kan komen, zal het de overname financieren met uitgifte van nieuwe aandelen, zegt Van der Kwast. Dat is voor Stern gebruikelijk. Vorig jaar nam het Ford-dealer Van Kalmthout over met een emissie. Ook eerder gaf het bedrijf al aandelen uit voor overnames. Van concrete onderhandelingen is nog geen sprake. “Athlon is momenteel met andere zaken bezig”, stelt Van der Kwast, verwijzend naar het woensdag gedane overnamebod op Athlon door Rabo-dochter De Lage Landen. “We wachten de situatie even rustig af.” Athlon heeft woensdag 22 maart aangegeven dat de verkoop van de schadereparatiedivisie (omzet 87 miljoen euro) zal plaatsvinden ongeacht de overname door De Lage Landen. Stern heeft zelf ook al een schadehersteltak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding