Kristal Coatings derde Nederlandse autolakproducent

Nederland heeft er sinds kort een, naar eigen zeggen, derde volwaardige autolakproducent bij. Kristal Coatings heeft haar gehele productie van autolakproducten ondergebracht bij interChem in Beuningen.

Het onderbrengen van de productyie bij interChem is een voortvloeisel uit een langdurige samenwerking die men is aangegaan met Kristal Coatings. Als gevolg van deze samenwerking heeft deze autolakproducent ook een nieuw hoofdkantoor betrokken in het bedrijfspand van InterChem aan de snelweg A73. InterChem in Beuningen is producent van verdunningen en oplosmiddelen voor de verfindustrie. Daarnaast houdt dit bedrijf zich bezig met de verwerking van chemisch afval. Door de samenwerking met InterChem heeft Kristal Coatings nu voldoende capaciteit om het gehele productieproces van haar autolakproducten in eigen beheer uit te voeren. Ook is er voor de ontwikkeling van de eigen producten van Kristal Coatings nu een uitgebreid laboratorium waarin zij ook nieuwe autolakproducten willen ontwikkelen. Een andere belangrijke reden voor de samenwerking is de mogelijkheid om de exportactiviteiten uit te breiden, aldus Kristal Coatings-directeur Martin ten Wolde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kristal Coatings derde Nederlandse autolakproducent - Automobielmanagement.nl

Kristal Coatings derde Nederlandse autolakproducent

Nederland heeft er sinds kort een, naar eigen zeggen, derde volwaardige autolakproducent bij. Kristal Coatings heeft haar gehele productie van autolakproducten ondergebracht bij interChem in Beuningen.

Het onderbrengen van de productyie bij interChem is een voortvloeisel uit een langdurige samenwerking die men is aangegaan met Kristal Coatings. Als gevolg van deze samenwerking heeft deze autolakproducent ook een nieuw hoofdkantoor betrokken in het bedrijfspand van InterChem aan de snelweg A73. InterChem in Beuningen is producent van verdunningen en oplosmiddelen voor de verfindustrie. Daarnaast houdt dit bedrijf zich bezig met de verwerking van chemisch afval. Door de samenwerking met InterChem heeft Kristal Coatings nu voldoende capaciteit om het gehele productieproces van haar autolakproducten in eigen beheer uit te voeren. Ook is er voor de ontwikkeling van de eigen producten van Kristal Coatings nu een uitgebreid laboratorium waarin zij ook nieuwe autolakproducten willen ontwikkelen. Een andere belangrijke reden voor de samenwerking is de mogelijkheid om de exportactiviteiten uit te breiden, aldus Kristal Coatings-directeur Martin ten Wolde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding