R-M Autolakken sponsort Solar Team Twente

R-M Autolakken is sponsor geworden van Solar Team Twente.

Een team van zestien studenten van Universiteit Twente en het Saxion reist begin september af naar Australië om zich voor te bereiden op de World Solar Challenge, een prestigieuze wedstrijd van Noord- naar Zuid-Australië voor auto's die uitsluitend rijden op zonne-energie. De race, die van start gaat op 21 oktober 2007, legt een basis voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Een technisch baanbrekende auto, voorzien van autolak van R-M, is inmiddels gepresenteerd en de laatste handelingen worden verricht voordat het team ‘down under’ gaat. De deelnemende studenten zijn al ruim elf maanden samen met het bedrijfsleven, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen bezig met de voorbereidingen. Solar Team Twente gaat voor een podiumplaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

R-M Autolakken sponsort Solar Team Twente - Automobielmanagement.nl

R-M Autolakken sponsort Solar Team Twente

R-M Autolakken is sponsor geworden van Solar Team Twente.

Een team van zestien studenten van Universiteit Twente en het Saxion reist begin september af naar Australië om zich voor te bereiden op de World Solar Challenge, een prestigieuze wedstrijd van Noord- naar Zuid-Australië voor auto's die uitsluitend rijden op zonne-energie. De race, die van start gaat op 21 oktober 2007, legt een basis voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Een technisch baanbrekende auto, voorzien van autolak van R-M, is inmiddels gepresenteerd en de laatste handelingen worden verricht voordat het team ‘down under’ gaat. De deelnemende studenten zijn al ruim elf maanden samen met het bedrijfsleven, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen bezig met de voorbereidingen. Solar Team Twente gaat voor een podiumplaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding