Uitstel voor Opel-schadeherstelbedrijven

Opel Erkend Schadeherstebedrijven hebben tot eind september uitstel gekregen voor de aankoop van puntlasapparatuur.

Dit blijkt uit overleg van vorige week tussen de Opel-dealervereniging en Focwa. Over het gesprek is nadien een bericht gestuurd aan de Opel Erkend Schadeherstelbedrijven. In dit bericht staat dat Focwa de gemaakte afspraak over het uitstel bevestigt. De aanschaf van puntlasapparatuur is nodig om te voldoen aan de nieuwe uitrustingseisen van Eurogarant. De dealervereniging vroeg echter om uitstel, aangezien onzeker is of de nieuwe Eurogarant-eisen overeenstemmen met de eisen die autofabrikant General Motors stelt aan een puntlasapparaat. "Men is bevreesd nu iets te kopen wat achteraf door GM als onvoldoende wordt bestempeld." De nieuwe eisen aan lasapparatuur vallen binnen de Aanpassing Uitrustingseisen Focwa Eurogarantbedrijven die op 1 september is ingegaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Uitstel voor Opel-schadeherstelbedrijven - Automobielmanagement.nl

Uitstel voor Opel-schadeherstelbedrijven

Opel Erkend Schadeherstebedrijven hebben tot eind september uitstel gekregen voor de aankoop van puntlasapparatuur.

Dit blijkt uit overleg van vorige week tussen de Opel-dealervereniging en Focwa. Over het gesprek is nadien een bericht gestuurd aan de Opel Erkend Schadeherstelbedrijven. In dit bericht staat dat Focwa de gemaakte afspraak over het uitstel bevestigt. De aanschaf van puntlasapparatuur is nodig om te voldoen aan de nieuwe uitrustingseisen van Eurogarant. De dealervereniging vroeg echter om uitstel, aangezien onzeker is of de nieuwe Eurogarant-eisen overeenstemmen met de eisen die autofabrikant General Motors stelt aan een puntlasapparaat. "Men is bevreesd nu iets te kopen wat achteraf door GM als onvoldoende wordt bestempeld." De nieuwe eisen aan lasapparatuur vallen binnen de Aanpassing Uitrustingseisen Focwa Eurogarantbedrijven die op 1 september is ingegaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding