Alfred Möller start nieuw autoserviceconcept

Autozone 010, zo heet het nieuwe concept voor autoservice van de Rotterdamse schadeherstelondernemer Alfred Möller. Het start komende maand in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek.

Op één locatie treft de klant naast een schadeherstelbedrijf ook een vestiging aan van Profile Tyrecenter, een vestiging van Autotaalglas en een universeel auto-onderhoudsbedrijf. "Door al deze disciplines in één compleet after-sales concept te bundelen, kan de eindgebruiker op één plek terecht voor alle noodzakelijke werkzaamheden aan zijn auto. Dit levert veel meer contactmomenten op met de klant. Bovendien kunnen we nu alle energie verdelen en de kosten delen." Meer hierover in de komende AM, die 28 september verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfred Möller start nieuw autoserviceconcept - Automobielmanagement.nl

Alfred Möller start nieuw autoserviceconcept

Autozone 010, zo heet het nieuwe concept voor autoservice van de Rotterdamse schadeherstelondernemer Alfred Möller. Het start komende maand in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek.

Op één locatie treft de klant naast een schadeherstelbedrijf ook een vestiging aan van Profile Tyrecenter, een vestiging van Autotaalglas en een universeel auto-onderhoudsbedrijf. "Door al deze disciplines in één compleet after-sales concept te bundelen, kan de eindgebruiker op één plek terecht voor alle noodzakelijke werkzaamheden aan zijn auto. Dit levert veel meer contactmomenten op met de klant. Bovendien kunnen we nu alle energie verdelen en de kosten delen." Meer hierover in de komende AM, die 28 september verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding