Gespreid betalen bij GlasGarage

Richard Veldwijk, eigenaar van GlasGarage Apeldoorn, biedt zijn klanten voortaan de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

De regeling heeft betrekking op het eigen risico dat klanten moeten betalen, ook al zijn ze verzekerd. Zo'n bedrag kan oplopen tot 75 euro per schadegeval en moet direct voldaan worden. Aangezien tegenwoordig bijna alles te koop is via uitgestelde betaling ziet Veldwijk ook mogelijkheden om een nieuwe autoruit gefaseerd te betalen. Klanten kunnen hun schuld in drie maanden voldoen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Veldwijk verwijst naar de nieuwe kabinetsplannen, waarin veel consumenten er niet op vooruit gaan. Daardoor zou men sneller geneigd kunnen zijn om te blijven doorrijden met een ster of barst in de voorruit. De termijnbetaling kan in zo’n geval een uitkomst zijn. Het gaat om een landelijke primeur bij GlasGarage. Op grond van de resultaten wordt binnenkort besloten of ook de andere franchisers ertoe overgaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gespreid betalen bij GlasGarage - Automobielmanagement.nl

Gespreid betalen bij GlasGarage

Richard Veldwijk, eigenaar van GlasGarage Apeldoorn, biedt zijn klanten voortaan de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

De regeling heeft betrekking op het eigen risico dat klanten moeten betalen, ook al zijn ze verzekerd. Zo'n bedrag kan oplopen tot 75 euro per schadegeval en moet direct voldaan worden. Aangezien tegenwoordig bijna alles te koop is via uitgestelde betaling ziet Veldwijk ook mogelijkheden om een nieuwe autoruit gefaseerd te betalen. Klanten kunnen hun schuld in drie maanden voldoen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Veldwijk verwijst naar de nieuwe kabinetsplannen, waarin veel consumenten er niet op vooruit gaan. Daardoor zou men sneller geneigd kunnen zijn om te blijven doorrijden met een ster of barst in de voorruit. De termijnbetaling kan in zo’n geval een uitkomst zijn. Het gaat om een landelijke primeur bij GlasGarage. Op grond van de resultaten wordt binnenkort besloten of ook de andere franchisers ertoe overgaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding