Focwa start Right to Repair campagne

Focwa komt met de 'Right to Repair Campaign.

Doel is de consument bewust te maken van zijn vrijheid om een schade te laten repareren waar hij dat wil. Ter toelichting zegt Jan Koolen (foto), Secretaris sectie Schadeherstel van Focwa: "Nu denken nog veel consumenten dat ze ook voor schadeherstel naar de dealer moeten. Dat is volstrekt niet het geval. Maar het universele kanaal heeft daar wel last van. Vandaar dat wij de consument hierover gaan voorlichten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa start Right to Repair campagne - Automobielmanagement.nl

Focwa start Right to Repair campagne

Focwa komt met de 'Right to Repair Campaign.

Doel is de consument bewust te maken van zijn vrijheid om een schade te laten repareren waar hij dat wil. Ter toelichting zegt Jan Koolen (foto), Secretaris sectie Schadeherstel van Focwa: "Nu denken nog veel consumenten dat ze ook voor schadeherstel naar de dealer moeten. Dat is volstrekt niet het geval. Maar het universele kanaal heeft daar wel last van. Vandaar dat wij de consument hierover gaan voorlichten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding