Martin van Lokven nieuwe Focwa-voorzitter

Martin van Lokven wordt de nieuwe algemeen voorzitter van Focwa.

Van Lokven (58) neemt de bestuurshamer over van Ron Dries, die zijn functie heeft neergelegd. De nieuwe Focwa-voorzitter iis actief geweest als officier vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht, hoofd afdeling vliegtechnische zaken bij de Rijkspolitie, adjunct-directeur bij Martinair en algemeen directeur bij personenvervoersbedrijf Novio. Hij bekleedde diverse bestuursfuncties, onder meer bij VNO/NCW en de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Martin van Lokven nieuwe Focwa-voorzitter - Automobielmanagement.nl

Martin van Lokven nieuwe Focwa-voorzitter

Martin van Lokven wordt de nieuwe algemeen voorzitter van Focwa.

Van Lokven (58) neemt de bestuurshamer over van Ron Dries, die zijn functie heeft neergelegd. De nieuwe Focwa-voorzitter iis actief geweest als officier vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht, hoofd afdeling vliegtechnische zaken bij de Rijkspolitie, adjunct-directeur bij Martinair en algemeen directeur bij personenvervoersbedrijf Novio. Hij bekleedde diverse bestuursfuncties, onder meer bij VNO/NCW en de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding