Greenwheels kiest Kwik-Fit voor autoruitservice

Kwik-Fit heeft zijn dienstverlening aan Greenwheels uitgebreid met autoruitservice. Er is een exclusief reparatie- en vervangingscontract afgesloten voor alle voertuigen.

Kwik-Fit had met Greenwheels al een servicecontract voor bandenonderhoud. De dichtheid van het netwerk (ruim honderdtachtig filialen) was een belangrijk argument voor Greenwheels om ook ruitreparatie en -vervanging onder te brengen bij Kwik-Fit. De auto’s van Greenwheels staan immers verspreid door het hele land. Met de Mobile Units kan Kwik-Fit snel op locatie repareren of vervangen. Greenwheels is marktleider met het delen van auto’s. Ze staan inmiddels op honderden straatlocaties in meer dan vijftig steden. Abonnees kunnen met hun chipkaart 24 uur per dag een auto gebruiken door via internet of telefoon te reserveren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Greenwheels kiest Kwik-Fit voor autoruitservice - Automobielmanagement.nl

Greenwheels kiest Kwik-Fit voor autoruitservice

Kwik-Fit heeft zijn dienstverlening aan Greenwheels uitgebreid met autoruitservice. Er is een exclusief reparatie- en vervangingscontract afgesloten voor alle voertuigen.

Kwik-Fit had met Greenwheels al een servicecontract voor bandenonderhoud. De dichtheid van het netwerk (ruim honderdtachtig filialen) was een belangrijk argument voor Greenwheels om ook ruitreparatie en -vervanging onder te brengen bij Kwik-Fit. De auto’s van Greenwheels staan immers verspreid door het hele land. Met de Mobile Units kan Kwik-Fit snel op locatie repareren of vervangen. Greenwheels is marktleider met het delen van auto’s. Ze staan inmiddels op honderden straatlocaties in meer dan vijftig steden. Abonnees kunnen met hun chipkaart 24 uur per dag een auto gebruiken door via internet of telefoon te reserveren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding