Peter Engels in MT bij ABZ

Met ingang van vandaag (1 november) maakt Peter Engels (46) deel uit van het Management Team bij ABZ Nederland.

Als Director Automotive Services zal hij verantwoordelijk zijn voor alle automotive activiteiten binnen het softwarehuis uit Zeist. ABZ zegt de afgelopen periode een enorme groei te hebben doorgemaakt sinds de overname door de internationale Solera Groep (leverancier van technologische oplossingen, actief in 31 landen). Volgens de CEO Peter bij ABZ, Peter van den Heuvel, kan zijn bedrijf met kennis en ervaring van Peter Engels “een verdere impuls geven aan onze groei binnen de autobranche. Meer focussen op de processen van klanten en zoeken naar gezamenlijke toegevoegde waarde.” Peter Engels heeft jarenlange managementervaring in de branche. De afgelopen vijf jaar werkte hij als directeur van Het AutoSchadehuis (Markeur Holding). Ook was hij initiatiefnemer van De AutoSchadePartner, de landelijke keten van dealergelieerde schadeherstelbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peter Engels in MT bij ABZ - Automobielmanagement.nl

Peter Engels in MT bij ABZ

Met ingang van vandaag (1 november) maakt Peter Engels (46) deel uit van het Management Team bij ABZ Nederland.

Als Director Automotive Services zal hij verantwoordelijk zijn voor alle automotive activiteiten binnen het softwarehuis uit Zeist. ABZ zegt de afgelopen periode een enorme groei te hebben doorgemaakt sinds de overname door de internationale Solera Groep (leverancier van technologische oplossingen, actief in 31 landen). Volgens de CEO Peter bij ABZ, Peter van den Heuvel, kan zijn bedrijf met kennis en ervaring van Peter Engels “een verdere impuls geven aan onze groei binnen de autobranche. Meer focussen op de processen van klanten en zoeken naar gezamenlijke toegevoegde waarde.” Peter Engels heeft jarenlange managementervaring in de branche. De afgelopen vijf jaar werkte hij als directeur van Het AutoSchadehuis (Markeur Holding). Ook was hij initiatiefnemer van De AutoSchadePartner, de landelijke keten van dealergelieerde schadeherstelbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding