Waarschijnlijk is nu eind februari voldoende materiaal verzameld om bij de NMA een klacht te kunnen neerleggen, meldt het Assurantie Magazine. De SES is opgericht door autoschadeherstellers die zich niet kunnen vinden in de schadesturing door verzekeraars. De verwachte gang naar de NMa vindt vier weken later plaats dan oorspronkelijk de bedoeling was. Volgens SES-voorzitter Gerard Regels heeft dat te maken met de angst die onder schadeherstellers leeft voor represailles van verzekeraars. In het Assurantie Magazine zegt hij dat mensen wel hun grieven aan de SES kwijt willen, "maar vrijwel uitsluitend anoniem. Dus hebben we onze enquête geanonimiseerd en opnieuw rondgestuurd."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding