Focwa/VOC samen op schadebeurs Gorinchem

Op de regiobeurs Autoprofessioneel/Schadeherstel in Gorinchem presenteren Focwa en VOC zich in één stand. Dat is voor het eerst.

Centraal thema is ook ditmaal (net als in Hardenberg) ’Schadeherstel, een nieuw vak’. Op de stand wordt onder de aandacht gebracht hoezeer schadeherstelbedrijven technisch een tandje moeten bijzetten. Steeds meer krijgen ze auto’s binnen die zijn voorzien van elektronische veiligheidssystemen, nieuwe materialen en verbindingstechnieken. Het is van groot belang dat de auto veilig en vakkundig hersteld wordt, is de boodschap van Focwa en VOC aan de vakbezoekers in Gorinchem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa/VOC samen op schadebeurs Gorinchem - Automobielmanagement.nl

Focwa/VOC samen op schadebeurs Gorinchem

Op de regiobeurs Autoprofessioneel/Schadeherstel in Gorinchem presenteren Focwa en VOC zich in één stand. Dat is voor het eerst.

Centraal thema is ook ditmaal (net als in Hardenberg) ’Schadeherstel, een nieuw vak’. Op de stand wordt onder de aandacht gebracht hoezeer schadeherstelbedrijven technisch een tandje moeten bijzetten. Steeds meer krijgen ze auto’s binnen die zijn voorzien van elektronische veiligheidssystemen, nieuwe materialen en verbindingstechnieken. Het is van groot belang dat de auto veilig en vakkundig hersteld wordt, is de boodschap van Focwa en VOC aan de vakbezoekers in Gorinchem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding