Schadebedrag opnieuw lager

Het gemiddelde schadebedrag is vorig jaar gedaald naar 1.237 euro. Dat is 47 euro lager dan het gemiddelde in 2006.

Dit meldt Focwa op grond van de Amice-cijfers vam serviceprovider ABZ. De daling in 2007 past in de neergaande trend sinds 2002. Destijds bedroeg het gemiddelde schadebedrag nog 1.399 euro. Vóór 2002 was steeds sprake van een stijging. Focwa meldt ook dat het aantal leden van de sectie Schadeherstel in 2007 gedaald is met bijna negentig naar 1.264. Naar verwachting zal de afkalving nog toenemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schadebedrag opnieuw lager - Automobielmanagement.nl

Schadebedrag opnieuw lager

Het gemiddelde schadebedrag is vorig jaar gedaald naar 1.237 euro. Dat is 47 euro lager dan het gemiddelde in 2006.

Dit meldt Focwa op grond van de Amice-cijfers vam serviceprovider ABZ. De daling in 2007 past in de neergaande trend sinds 2002. Destijds bedroeg het gemiddelde schadebedrag nog 1.399 euro. Vóór 2002 was steeds sprake van een stijging. Focwa meldt ook dat het aantal leden van de sectie Schadeherstel in 2007 gedaald is met bijna negentig naar 1.264. Naar verwachting zal de afkalving nog toenemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding