‘Gorinchem’ 2008 verdubbeld in oppervlakte

De derde editie van Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem is ten opzichte van voorgaande edities verdubbeld in oppervlakte. In totaal doen op 26, 27 en 28 maart meer dan 240 exposanten mee.

Organisator Lauris Bonthond spreekt van een uitzonderlijke groei in het deelnemersveld: “In totaal is de beursoppervlakte twee keer zo groot als de afgelopen editie. En er zijn ruim honderd deelnemers meer. Ook de drie grootste grossiersgroepen – AD Nederland, Groupauto en Vrooam – zijn aanwezig met een grote stand. Op basis van deze cijfers doen we dit jaar in Gorinchem niet onder voor onze andere beurs in Hardenberg.” Wie de beurs wil bezoeken maar nog geen VIP-relatiekaart heeft ontvangen, kan contact opnemen met de organisatie. De openingstijden zijn: Woensdag 26 maart 15.00 – 22.00 uur Donderdag 27 maart 15.00 – 22.00 uur Vrijdag 28 maart 15.00 – 22.00 uur

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Gorinchem’ 2008 verdubbeld in oppervlakte - Automobielmanagement.nl

‘Gorinchem’ 2008 verdubbeld in oppervlakte

De derde editie van Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem is ten opzichte van voorgaande edities verdubbeld in oppervlakte. In totaal doen op 26, 27 en 28 maart meer dan 240 exposanten mee.

Organisator Lauris Bonthond spreekt van een uitzonderlijke groei in het deelnemersveld: “In totaal is de beursoppervlakte twee keer zo groot als de afgelopen editie. En er zijn ruim honderd deelnemers meer. Ook de drie grootste grossiersgroepen – AD Nederland, Groupauto en Vrooam – zijn aanwezig met een grote stand. Op basis van deze cijfers doen we dit jaar in Gorinchem niet onder voor onze andere beurs in Hardenberg.” Wie de beurs wil bezoeken maar nog geen VIP-relatiekaart heeft ontvangen, kan contact opnemen met de organisatie. De openingstijden zijn: Woensdag 26 maart 15.00 – 22.00 uur Donderdag 27 maart 15.00 – 22.00 uur Vrijdag 28 maart 15.00 – 22.00 uur

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding