On the road met Metalak

In samenwerking met IRT importeur L-tec Benelux verzorgt Metalak in de maanden mei en juni op locatie demonstraties Infrarood-droging.

In de Metalak Infra-roadshow kunnen schadeherstelbedrijven zelf ervaren hoe IR-droging in met name de voorbewerking de snelheid in de doorlooptijd aanzienlijk versnelt. Hierdoor werkt IR-droging ook kostenbesparend, zowel op het gebied van energiekosten als vervangend vervoer. Niet alleen in de voorbewerking bij het drogen van plamuur en grondverf geeft IR-droging voordelen. Ook bij het drogen van blanke lakken laat deze techniek volgens de importeur zeer korte droogtijden zien. Metalak/ IRT komt met een speciaal ingerichte demonstratiewagen op locatie om deze IR-droging in combinatie met haar Spies Hecker producten te demonstreren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

On the road met Metalak - Automobielmanagement.nl

On the road met Metalak

In samenwerking met IRT importeur L-tec Benelux verzorgt Metalak in de maanden mei en juni op locatie demonstraties Infrarood-droging.

In de Metalak Infra-roadshow kunnen schadeherstelbedrijven zelf ervaren hoe IR-droging in met name de voorbewerking de snelheid in de doorlooptijd aanzienlijk versnelt. Hierdoor werkt IR-droging ook kostenbesparend, zowel op het gebied van energiekosten als vervangend vervoer. Niet alleen in de voorbewerking bij het drogen van plamuur en grondverf geeft IR-droging voordelen. Ook bij het drogen van blanke lakken laat deze techniek volgens de importeur zeer korte droogtijden zien. Metalak/ IRT komt met een speciaal ingerichte demonstratiewagen op locatie om deze IR-droging in combinatie met haar Spies Hecker producten te demonstreren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding