Focwa garantiebewijs digitaal beschikbaar

Het Focwa 4 jaar garantiebewijs is nu ook digitaal beschikbaar voor alle Focwa Eurogarantbedrijven.

Voor de registratie van het garantiebewijs heeft ABZ een gestandaardiseerde internetapplicatie met centrale database ontwikkeld. Het programma levert  automatisch een digitaal Focwa 4 jaar Garantiebewijs aan, waarmee een papieren exemplaar kan worden geprint. Ook kan het programma een enquêteformulier aanmaken. Het garantiebewijs is gekoppeld aan Audatex.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa garantiebewijs digitaal beschikbaar - Automobielmanagement.nl

Focwa garantiebewijs digitaal beschikbaar

Het Focwa 4 jaar garantiebewijs is nu ook digitaal beschikbaar voor alle Focwa Eurogarantbedrijven.

Voor de registratie van het garantiebewijs heeft ABZ een gestandaardiseerde internetapplicatie met centrale database ontwikkeld. Het programma levert  automatisch een digitaal Focwa 4 jaar Garantiebewijs aan, waarmee een papieren exemplaar kan worden geprint. Ook kan het programma een enquêteformulier aanmaken. Het garantiebewijs is gekoppeld aan Audatex.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding