Initiatiefnemer Lavans wil hiermee de aandacht vestigen op het belang van een schone, representatieve, veilige en milieuvriendelijke werkplaats. ‘Dé Werkplaats van Nederland’ staat dit jaar in het teken van het verrassen van de klant. Een thema waar tijdens de wedstrijd op diverse manieren invulling aan wordt gegeven. Dit jaar vindt de strijd voor de derde keer plaats. Na speciale voorinschrijvingen in het voorjaar hebben zich al ongeveer honderd werkplaatsen aangemeld.

 

De inschrijvingsperiode loopt van woensdag 3 september tot en met vrijdag 10 oktober via http://www.dewerkplaatsvannederland.nl/. Hiervoor moeten de auto- en truckbedrijven wel zijn aangesloten bij de Bovag en de schadeherstelbedrijven bij Focwa. Na een gratis en onafhankelijke auditering door ViaNorm én een juryronde wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de spectaculaire Award-uitreiking op woensdag 28 januari 2009.