Van der Linden komt de organisatie versterken om de uitbreidingsplannen te ondersteunen van de snelstgroeiende autoruitschadespecialist van Nederland. Autotaalglas wil de komende jaren haar marktpositie verder versterken en groeien naar minimaal 33 procent marktaandeel in 2011. In de leasemarkt is Autotaalglas al marktleider.

Sander van der Linden geeft als nieuwe operationeel directeur leiding aan de afdelingen franchise, kwaliteitsmanagement en inkoop. In deze functie zal hij een belangrijke rol spelen in de uitvoering van de groeistrategie van Autotaalglas als succesvolle franchise-organisatie. Autotaalglas behoort in termen van groei en winstgevendheid al jaren tot de best presterende franchiseformules van ons land.

"Ik ben vereerd met deze kans om voort te bouwen op de vooruitgang die de afgelopen jaren binnen Autotaalglas is bereikt", aldus Sander van der Linden. "Meer dan ooit is een goede samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer van belang voor succes in deze competitieve markt. Ik verheug me er op te kunnen samenwerken met onze ervaren franchisenemers en de organisatie op een nog hoger plan te krijgen met speciale aandacht voor de rol die inkoop, kwaliteitsmanagement en franchise consultants spelen in de verdere groei".