ISO-certificering voor Reco & Stokvis autoschadegroep

De Reco & Stokvis Autoschadegroep heeft voor al zijn negen vestigingen een ISO 9001:2008-certificaat behaald.

Het kwaliteitszorgsysteem is getoetst door ViaNorm te Nieuwegein en het Certificaat is inmiddels aan alle vestigingsmanagers uitgereikt. Het betreft de vestigingen Reco Autoschade te Haarlem. Stokvis Autoschade in Hoofddorp, Basic Repair in Hoofddorp, Centraal Autoschade in Haarlem, Stokvis Autoschade in Amsterdam Z.O., Kasius Autoschade in Velserbroek, Lotte Autoschade in Purmerend, Stokvis Autoschade in Leeuwarden en Stokvis Autoschade in Almere. Alle vestigingen zijn aangesloten bij Schadenet, een van de landelijke ketens van autoschadeherstelbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ISO-certificering voor Reco & Stokvis autoschadegroep - Automobielmanagement.nl

ISO-certificering voor Reco & Stokvis autoschadegroep

De Reco & Stokvis Autoschadegroep heeft voor al zijn negen vestigingen een ISO 9001:2008-certificaat behaald.

Het kwaliteitszorgsysteem is getoetst door ViaNorm te Nieuwegein en het Certificaat is inmiddels aan alle vestigingsmanagers uitgereikt. Het betreft de vestigingen Reco Autoschade te Haarlem. Stokvis Autoschade in Hoofddorp, Basic Repair in Hoofddorp, Centraal Autoschade in Haarlem, Stokvis Autoschade in Amsterdam Z.O., Kasius Autoschade in Velserbroek, Lotte Autoschade in Purmerend, Stokvis Autoschade in Leeuwarden en Stokvis Autoschade in Almere. Alle vestigingen zijn aangesloten bij Schadenet, een van de landelijke ketens van autoschadeherstelbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding