Alle activiteiten van deze werkmaatschappijen zijn inmiddels stopgezet. Volgens EMM Holding is de beslissing "onvermijdelijk, door een samenloop van omstandigheden in combinatie met het economische tij". De directie van EMM Holding zegt de surseanceaanvraag "ten zeerste" te betreuren en geeft aan dat continuïteit "oprecht de voorkeur heeft: Het is de primaire focus van EMM Holding om een faillissement af te wenden. De afgelopen periode is hiertoe alles op alles gezet."

Op dit moment is het bedrijf nog steeds in gesprek met mogelijke externe financiers. Daar zijn echter nog geen concrete voorstellen uitgekomen die de beslissing tot aanvragen van surseance hebben kunnen voorkomen. Naar verwachting stelt de rechtbank binnenkort een bewindvoerder aan. Deze zal samen met de directie bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn.

De mededeling van de directie staat op de website van CWN

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding