Alwaysbemobile en AHGN samen in schade

Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) en The Alwaysbemobile Company gaan een joint venture aan. Ze richten nog deze zomer een vennootschap op waarin beide partijen alle schadeherstelactiviteiten onderbrengen.

De ambitie is een "unieke schadeherstelformule voor de Nederlandse markt" te ontwikkelen, met de nummer-1-positie als doelstelling. De twee organisaties zeggen "volstrekt complementair" te zijn en elkaar wederzijds te versterken.

In het eind maart gepubliceerde beleidsplan A new Horizon zei Luc van Bussel, directeur van The Alwaysbemobile Company, de groei in de onderhoud- en schademarkt te willen versnellen. De nu aangekondigde samenwerking met AHGN "onderstreept onze visie om een all-inclusive aanbieder te worden voor particuliere en zakelijke rijders."

De algemene ledenvergadering van AHGN heeft akkoord gegeven voor de joint venture. Directeur Guus van Dreven ziet de Alwaysbemobile Company als "een sterke strategische partner. Het combineren van activiteiten biedt voor alle aangesloten ondernemers nieuwe kansen. We versnellen hiermee onze integratie in de gestuurde schadestroom en we realiseren ons beiden dat ‘samenwerken’ belangrijk is om een sterkere, maar vooral unieke marktpartij te worden. Onze ambitie is het marktleiderschap."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Guus en Luc,

Jullie maken een spannende combinatie! Lekker fris en vernieuwend, het maakt nieuwsgierig naar de uitwerking.

Gefeliciteerd en veel succes. Ik acht de kans erg groot dat de hele branche jullie nadrukkelijk zal volgen bij het neerzetten van dit nieuwe initiatief.

Hartelijke groet,
Sjoerd van Esch

Geplaatst door: Sjoerd van Esch – MotivePro International op
Alwaysbemobile en AHGN samen in schade - Automobielmanagement.nl

Alwaysbemobile en AHGN samen in schade

Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) en The Alwaysbemobile Company gaan een joint venture aan. Ze richten nog deze zomer een vennootschap op waarin beide partijen alle schadeherstelactiviteiten onderbrengen.

De ambitie is een "unieke schadeherstelformule voor de Nederlandse markt" te ontwikkelen, met de nummer-1-positie als doelstelling. De twee organisaties zeggen "volstrekt complementair" te zijn en elkaar wederzijds te versterken.

In het eind maart gepubliceerde beleidsplan A new Horizon zei Luc van Bussel, directeur van The Alwaysbemobile Company, de groei in de onderhoud- en schademarkt te willen versnellen. De nu aangekondigde samenwerking met AHGN "onderstreept onze visie om een all-inclusive aanbieder te worden voor particuliere en zakelijke rijders."

De algemene ledenvergadering van AHGN heeft akkoord gegeven voor de joint venture. Directeur Guus van Dreven ziet de Alwaysbemobile Company als "een sterke strategische partner. Het combineren van activiteiten biedt voor alle aangesloten ondernemers nieuwe kansen. We versnellen hiermee onze integratie in de gestuurde schadestroom en we realiseren ons beiden dat ‘samenwerken’ belangrijk is om een sterkere, maar vooral unieke marktpartij te worden. Onze ambitie is het marktleiderschap."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Guus en Luc,

Jullie maken een spannende combinatie! Lekker fris en vernieuwend, het maakt nieuwsgierig naar de uitwerking.

Gefeliciteerd en veel succes. Ik acht de kans erg groot dat de hele branche jullie nadrukkelijk zal volgen bij het neerzetten van dit nieuwe initiatief.

Hartelijke groet,
Sjoerd van Esch

Geplaatst door: Sjoerd van Esch – MotivePro International op