Speedy Voordeelgarage opent vestiging in Goes

Speedy Voordeelgarage opent een nieuwe vestiging in Goes. Theo Minderman gaat het 25e filiaal leiden.

"Speedy werkt met duidelijke regels die maximale zekerheid bieden voor de klant: Bovag-garantie is er daar slechts één van," aldus Minderman, die ruime ervaring heeft als monteur, werkplaatschef en bedrijfsleider.

Speedy doet onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. De garage werkt wereldwijd en is in 1951 begonnen in Canada. In 1978 werd de eerste vestiging in Europa geopend, februari 2005 ging Speedy van start in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Speedy Voordeelgarage opent vestiging in Goes - Automobielmanagement.nl

Speedy Voordeelgarage opent vestiging in Goes

Speedy Voordeelgarage opent een nieuwe vestiging in Goes. Theo Minderman gaat het 25e filiaal leiden.

"Speedy werkt met duidelijke regels die maximale zekerheid bieden voor de klant: Bovag-garantie is er daar slechts één van," aldus Minderman, die ruime ervaring heeft als monteur, werkplaatschef en bedrijfsleider.

Speedy doet onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. De garage werkt wereldwijd en is in 1951 begonnen in Canada. In 1978 werd de eerste vestiging in Europa geopend, februari 2005 ging Speedy van start in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding