AkzoNobel koopt bv Verfindustrie Spectrum

Om zijn positie in de Nederlandse markt voor autoreparatielakken te versterken, neemt Akzo Nobel Car Refinishes (ANCR) bv Verfindustrie Spectrum over.

Het aangekochte bedrijf uit Mijdrecht is opgericht in 1947 en heeft zestig medewerkers in dienst. bv Verfindustrie Spectrum is volgens Barry Chase, directeur Europa van AkzoNobel Car Refinishes, "een strategisch belangrijke overname die ons in staat stelt onze marktpositie in Nederland verder te verstevigen."

Ook Hans Musters, mede-eigenaar en commercieel directeur van Spectrum, is "zeer verheugd met de overname. Een internationaal bedrijf als ANCR biedt de beste garantie om de continuïteit naar klanten en medewerkers te waarborgen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AkzoNobel koopt bv Verfindustrie Spectrum - Automobielmanagement.nl

AkzoNobel koopt bv Verfindustrie Spectrum

Om zijn positie in de Nederlandse markt voor autoreparatielakken te versterken, neemt Akzo Nobel Car Refinishes (ANCR) bv Verfindustrie Spectrum over.

Het aangekochte bedrijf uit Mijdrecht is opgericht in 1947 en heeft zestig medewerkers in dienst. bv Verfindustrie Spectrum is volgens Barry Chase, directeur Europa van AkzoNobel Car Refinishes, "een strategisch belangrijke overname die ons in staat stelt onze marktpositie in Nederland verder te verstevigen."

Ook Hans Musters, mede-eigenaar en commercieel directeur van Spectrum, is "zeer verheugd met de overname. Een internationaal bedrijf als ANCR biedt de beste garantie om de continuïteit naar klanten en medewerkers te waarborgen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding