Dit bedrijfsbrede scholingstraject is meerjarig en moet er mede voor zorgen dat de sterke groei van Geevers ook in de komende jaren zonder problemen doorgang kan blijven vinden, aldus de directie.

Reden voor het scholingstraject is dat men haar logistieke prestaties verder wil verbeteren: "Het vergt een enorme logistieke prestatie om alle schadeonderdelen compleet, onbeschadigd en op tijd bij de schadeherstelbedrijven te krijgen. Meer dan honderd medewerkers zijn hier dag in en dag uit mee bezig. De logistieke prestaties zijn goed, maar kunnen altijd nog verder worden verbeterd. Het opleidingstraject moet hieraan bijdragen."

Geevers Auto Parts levert in Nederland en in België alle originele schadeonderdelen van nagenoeg alle automerken en modellen. Ook levert men merkverpakte originele delen en origineel gelijkwaardige onderdelen onder haar label MQ Line. Het magazijn van Geevers meet 35 duizend m2 en staat in Veldhoven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding