Het Gouden Ervaringscertificaat is een prijs van de projectdirectie Leren en Werken voor een non-profit of profit organisatie die op de meest succesvolle wijze het Ervaringscertificaat (EVC) heeft ingezet. De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro, de andere twee genomineerden een cheque van 2.500 euro.

Binnen de carrosseriebranche geldt EVC als een speerpunt in het HRM beleid. Veel medewerkers hebben de afgelopen jaren met succes een EVC procedure bij VOC doorlopen. "Carglass is een goed voorbeeld van een bedrijf dat van leren en werken een succes maakt", aldus VOC. "We zijn dan ook verheugd te melden dat de onafhankelijke jury het EVC-traject bij Carglass heeft genomineerd voor het Gouden Ervaringscertificaat 2010." Carglass heeft voor haar 235 Service Monteurs die geen MBO-opleiding hebben gevolgd, maar al jaren ervaring hebben opgedaan, een EVC-traject voor de mbo-opleiding Autoruithersteller opgestart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding