Sterke groei schadesturing, volgens directie Care

De schadesturing zal de komende jaren nog een sterke groei doormaken.

Volgens Care-directeur Johan van Klinken heeft de tender van Topherstel in 2010 deze trend bevestigd. "De gestuurde markt heeft ook alle argumenten aan haar zijde; betere inkoop, meer efficiency, slim samenwerken", zei hij tijdens Care’s  nieuwjaarsreceptie. Van Klinken denkt dat dit nog maar het begin is: "Verzekeraars zijn nu bezig hun partners te kiezen. De komende jaren zullen steeds meer stuurpolissen in de markt worden gezet, zodat de sturing in een stroomversnelling komt. In het afgelopen jaar is de gestuurde verzekeringsmarkt juist weer gegroeid. Steeds meer partijen gaan hun schades sturen."

Bij Care Schadeservice steeg vorig jaar de gestuurde omzet van verzekeraars met ruim acht procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sterke groei schadesturing, volgens directie Care - Automobielmanagement.nl

Sterke groei schadesturing, volgens directie Care

De schadesturing zal de komende jaren nog een sterke groei doormaken.

Volgens Care-directeur Johan van Klinken heeft de tender van Topherstel in 2010 deze trend bevestigd. "De gestuurde markt heeft ook alle argumenten aan haar zijde; betere inkoop, meer efficiency, slim samenwerken", zei hij tijdens Care’s  nieuwjaarsreceptie. Van Klinken denkt dat dit nog maar het begin is: "Verzekeraars zijn nu bezig hun partners te kiezen. De komende jaren zullen steeds meer stuurpolissen in de markt worden gezet, zodat de sturing in een stroomversnelling komt. In het afgelopen jaar is de gestuurde verzekeringsmarkt juist weer gegroeid. Steeds meer partijen gaan hun schades sturen."

Bij Care Schadeservice steeg vorig jaar de gestuurde omzet van verzekeraars met ruim acht procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding