De vestiging in Nijmegen is overgenomen door Jan Derks, eigenaar van ABS Autoherstel Haefkens in Malden. Excellent Repair in Amsterdam Zuidoost is overgenomen door Martin Koordes, eigenaar van onder meer ABS Kaspers & Lotte in Amsterdam. Deze vestiging zal verder gaan onder de naam ABS Autoherstel Kaspers & Lotte Amsterdam Zuid-Oost. In de loop van het jaar zal ze worden samengevoegd met het bestaande bedrijf ABS Kaspers & Lotte Amsterdam.

De opdrachtgevers van ABS Autoherstel zijn geïnformeerd over de overname, Nagenoeg alle personeelsleden zijn bij de nieuwe eigenaren wederom in dienst gekomen.  

De (hoofd)activiteit van Excellent Repair Autoschadeherstel was handel in en reparatie van auto’s, motorfietsen en aanhangers. Beide vestigingen werden op 31 mei failliet verklaard, door de rechtbanken van Arnhem, respectievelijk Amsterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding