Frits Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel

Frits Huffnagel is benoemd tot Algemeen Voorzitter van de Vereniging Focwa Schadeherstel.

De oud-wethouder en ondernemer is 1 september begonnen. De voordracht werd unaniem gesteund door de algemene ledenraad. Huffnagel heeft ervaring op politiek en bestuurlijk gebied en op het terrein van marketingmanagement. Zo was hij wethouder in Amsterdam en Den Haag. Hij is al jarenlang actief in de MKB-sector en mediawereld.

Rolf van Markus (voorzitter Algemene Ledenraad Focwa Schadeherstel) omschrijft Huffnagel als "een bouwer en een ervaren bestuurder" en iemand die vanuit zijn voormalige functie de verhoudingen kent tussen bestuurlijke en uitvoerende partijen. "Hij is zich vooral bewust van het economische belang dat schadeherstel vertegenwoordigt en draagt onze branche een warm hart toe." Met Huffnagel als nieuwe voorzitter kan Focwa Schadeherstel volgens Van Markus adequaat invulling geven aan de speerpunten die het Algemeen Bestuur heeft bepaald, waaronder sneller inspelen op de dynamiek in de branche.

Frits Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel - Automobielmanagement.nl

Frits Huffnagel nieuwe voorzitter Focwa Schadeherstel

Frits Huffnagel is benoemd tot Algemeen Voorzitter van de Vereniging Focwa Schadeherstel.

De oud-wethouder en ondernemer is 1 september begonnen. De voordracht werd unaniem gesteund door de algemene ledenraad. Huffnagel heeft ervaring op politiek en bestuurlijk gebied en op het terrein van marketingmanagement. Zo was hij wethouder in Amsterdam en Den Haag. Hij is al jarenlang actief in de MKB-sector en mediawereld.

Rolf van Markus (voorzitter Algemene Ledenraad Focwa Schadeherstel) omschrijft Huffnagel als "een bouwer en een ervaren bestuurder" en iemand die vanuit zijn voormalige functie de verhoudingen kent tussen bestuurlijke en uitvoerende partijen. "Hij is zich vooral bewust van het economische belang dat schadeherstel vertegenwoordigt en draagt onze branche een warm hart toe." Met Huffnagel als nieuwe voorzitter kan Focwa Schadeherstel volgens Van Markus adequaat invulling geven aan de speerpunten die het Algemeen Bestuur heeft bepaald, waaronder sneller inspelen op de dynamiek in de branche.