De genomineerden zijn getoetst op verschillende punten, zoals de betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, het personeelsbeleid, opleidingsklimaat en de deelname aan activiteiten.

De genomineerde leerbedrijven zijn: ABS Autoherstel Van Leeuwen (Aarle Rixtel, Best, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk), Autoschade Schepenwijk (Enkhuizen), Bekkers Autoschade (Helmond, Eindhoven en Valkenswaard), Koops Furness Autoschade (Bunschoten) en Pecocar (Albergen).

De genomineerde praktijkopleiders zijn: Frans Caspers (Autoschade Service Katwijk, Katwijk), Paul van Dam (Burgers Carrosserie, Aalsmeer), Ailko Draaijer (Autoschade Herstel Boog, Hoogezand), Henk de Groot (De Groot Autoschadeherstel, Beekbergen’ en Maarten Kole (Ben de Rooy Car-Repair, Sint Philipsland).

De winnaars dingen met de nummers één uit andere branches mee naar de titel ‘Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider 2011′ die in maart 2012 bekend wordt gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding