Wisselingen in management Standox Nederland

Bij het management van Standox Nederland beginnen Willem Hartsuiker en Dirk de Mooij het nieuwe jaar met een nieuwe functie.

Dirk de Mooij, de laatste jaren verantwoordelijk als Sales Manager Standox Nederland, zal zijn carrière vervolgen bij het moederbedrijf DuPont Performance Coatings (DPC). Hij is benoemd tot DuPont Performance Services Manager Nederland. De Mooij is al meer dan twintig jaar actief in de autolakkenbranche. In deze nieuwe functie bij DPC gaat hij in Nederland de merken Standox en DuPont Refinish vertegenwoordigen bij schadeherstelketens, netwerken, OEM’s, fleet-, lease- en verzekeringsmaatschappijen.

Willem Hartsuiker, voorheen Sales Supervisor Standox Nederland, volgt Dirk de Mooij op als Sales Manager Standox Nederland. Hartsuiker is in 2007 begonnen bij DuPont Performance Coatings. Hij startte zijn loopbaan in het autoschadebedrijf en heeft inmiddels ruim zeventien jaar verkoopervaring in dit deel van de autobranche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

een mooie start een nieuwe uitdaging in een nieuw jaar, maak er wat van Dirk en Willem. dat gaat jullie vast lukken!

Geplaatst door: H. Warmenhoven op

Een mooie wisseling, succes mannen. A.A.S. Jan de Boer

Geplaatst door: Jan de Boer op
Wisselingen in management Standox Nederland - Automobielmanagement.nl

Wisselingen in management Standox Nederland

Bij het management van Standox Nederland beginnen Willem Hartsuiker en Dirk de Mooij het nieuwe jaar met een nieuwe functie.

Dirk de Mooij, de laatste jaren verantwoordelijk als Sales Manager Standox Nederland, zal zijn carrière vervolgen bij het moederbedrijf DuPont Performance Coatings (DPC). Hij is benoemd tot DuPont Performance Services Manager Nederland. De Mooij is al meer dan twintig jaar actief in de autolakkenbranche. In deze nieuwe functie bij DPC gaat hij in Nederland de merken Standox en DuPont Refinish vertegenwoordigen bij schadeherstelketens, netwerken, OEM’s, fleet-, lease- en verzekeringsmaatschappijen.

Willem Hartsuiker, voorheen Sales Supervisor Standox Nederland, volgt Dirk de Mooij op als Sales Manager Standox Nederland. Hartsuiker is in 2007 begonnen bij DuPont Performance Coatings. Hij startte zijn loopbaan in het autoschadebedrijf en heeft inmiddels ruim zeventien jaar verkoopervaring in dit deel van de autobranche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

een mooie start een nieuwe uitdaging in een nieuw jaar, maak er wat van Dirk en Willem. dat gaat jullie vast lukken!

Geplaatst door: H. Warmenhoven op

Een mooie wisseling, succes mannen. A.A.S. Jan de Boer

Geplaatst door: Jan de Boer op