Focwa Schadeherstel betreurt vertrek Harry Bekkers

Het algemeen bestuur van Focwa Schadeherstel laat weten het vertrek van voorzitter Harry Bekkers te betreuren.

Bekkers heeft vorige week van de sectie Individueel Opererende Schadeherstelbedrijven (IOS) in de sectiebestuursvergadering zijn afscheid aangekondigd. Dit afscheid houdt verband met de aansluiting van zijn bedrijf bij een landelijk opererende schadeherstelgroep.

Bekkers zat namens de sectie IOS in het Algemeen Bestuur. Met zijn vertrek is zowel de positie van sectievoorzitter IOS als de positie van lid van het Algemeen Bestuur vacant geworden. De sectie IOS zal dan ook binnenkort haar leden formeel raadplegen.

Algemeen Voorzitter Frits Huffnagel: "Een tussentijds vertrek is natuurlijk niet gepland, maar we hebben begrip voor de keuze van Harry. Volgens de statuten betekent het aansluiten bij de Autoschade Herstel Groep, zoals in het geval Harry Bekkers, dat daarmee je positie als voorzitter IOS komt te vervallen".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa Schadeherstel betreurt vertrek Harry Bekkers - Automobielmanagement.nl

Focwa Schadeherstel betreurt vertrek Harry Bekkers

Het algemeen bestuur van Focwa Schadeherstel laat weten het vertrek van voorzitter Harry Bekkers te betreuren.

Bekkers heeft vorige week van de sectie Individueel Opererende Schadeherstelbedrijven (IOS) in de sectiebestuursvergadering zijn afscheid aangekondigd. Dit afscheid houdt verband met de aansluiting van zijn bedrijf bij een landelijk opererende schadeherstelgroep.

Bekkers zat namens de sectie IOS in het Algemeen Bestuur. Met zijn vertrek is zowel de positie van sectievoorzitter IOS als de positie van lid van het Algemeen Bestuur vacant geworden. De sectie IOS zal dan ook binnenkort haar leden formeel raadplegen.

Algemeen Voorzitter Frits Huffnagel: "Een tussentijds vertrek is natuurlijk niet gepland, maar we hebben begrip voor de keuze van Harry. Volgens de statuten betekent het aansluiten bij de Autoschade Herstel Groep, zoals in het geval Harry Bekkers, dat daarmee je positie als voorzitter IOS komt te vervallen".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding