Autoschade Herstel Groep vernieuwt website

De Autoschade Herstel Groep heeft bij de opening van Autoprof Gorinchem haar nieuwe website gelanceerd.

Een nieuwe huisstijl en "dynamische opzet" kenmerken volgens de keten de nieuwe site. Www.autoschadeherstelgroep.nl bevat onder meer voor zakelijke relaties informatie. als voor de consument.

Verzekeraars, leasemaatschappijen en andere fleetowners kunnen op een separaat gedeelte terecht voor gegevens omtrent de kwaliteiten van het schadeherstel en de diverse processen, inclusief de centrale automatisering (o.m. managementinfo en facturatie).

De bij de groep aangesloten schadeherstellers hebben via de website toegang tot het intranet. Hier kunnen de ondernemers beschikken over actuele keteninformatie en andere content. Ook kan men gebruik maken van centrale faciliteiten, zoals inkoop en marketingtools. Binnenkort lanceert de Autoschade Herstel Groep een eigen App.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoschade Herstel Groep vernieuwt website - Automobielmanagement.nl

Autoschade Herstel Groep vernieuwt website

De Autoschade Herstel Groep heeft bij de opening van Autoprof Gorinchem haar nieuwe website gelanceerd.

Een nieuwe huisstijl en "dynamische opzet" kenmerken volgens de keten de nieuwe site. Www.autoschadeherstelgroep.nl bevat onder meer voor zakelijke relaties informatie. als voor de consument.

Verzekeraars, leasemaatschappijen en andere fleetowners kunnen op een separaat gedeelte terecht voor gegevens omtrent de kwaliteiten van het schadeherstel en de diverse processen, inclusief de centrale automatisering (o.m. managementinfo en facturatie).

De bij de groep aangesloten schadeherstellers hebben via de website toegang tot het intranet. Hier kunnen de ondernemers beschikken over actuele keteninformatie en andere content. Ook kan men gebruik maken van centrale faciliteiten, zoals inkoop en marketingtools. Binnenkort lanceert de Autoschade Herstel Groep een eigen App.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding