Autoschade Herstel Groep lanceert platform Apollo

Autoschade Herstel Groep komt met Apollo, een nieuw platform voor schadeafhandeling.

Het gaat binnenkort als pilot draaien; naar verwachting is het complete systeem in de tweede helft van dit jaar operationeel. Afgelopen dinsdag tekende AHG een samenwerkingsovereenkomst met IT-bedrijf Virtual Sciences.

Het schademanagementplatform biedt volgens de schadeketen voordelen aan zowel opdrachtgevers (schadelastbeheersing) als ondernemers (kostenbesparing). Er kan een juiste, vooraf gecontroleerde, calculatie mee worden ingediend. De prestaties van Autoschade Herstel Groep worden aan opdrachtgevers zichtbaar gemaakt; de vestigingen krijgen realtime informatie ter verbetering van de eigen bedrijfsvoering. Ook omvat Apollo een centraal datasysteem met een optimale connectiviteit tussen alle automatiseringssystemen in de schadeherstelbranche. "We hebben gekozen voor een hybride oplossing waarbij ieder, door de keten gehomologeerd, backofficepakket aangesloten kan worden", aldus AHG-directeur Guus van Dreven.

Autoschade Herstel Groep lanceert platform Apollo - Automobielmanagement.nl

Autoschade Herstel Groep lanceert platform Apollo

Autoschade Herstel Groep komt met Apollo, een nieuw platform voor schadeafhandeling.

Het gaat binnenkort als pilot draaien; naar verwachting is het complete systeem in de tweede helft van dit jaar operationeel. Afgelopen dinsdag tekende AHG een samenwerkingsovereenkomst met IT-bedrijf Virtual Sciences.

Het schademanagementplatform biedt volgens de schadeketen voordelen aan zowel opdrachtgevers (schadelastbeheersing) als ondernemers (kostenbesparing). Er kan een juiste, vooraf gecontroleerde, calculatie mee worden ingediend. De prestaties van Autoschade Herstel Groep worden aan opdrachtgevers zichtbaar gemaakt; de vestigingen krijgen realtime informatie ter verbetering van de eigen bedrijfsvoering. Ook omvat Apollo een centraal datasysteem met een optimale connectiviteit tussen alle automatiseringssystemen in de schadeherstelbranche. "We hebben gekozen voor een hybride oplossing waarbij ieder, door de keten gehomologeerd, backofficepakket aangesloten kan worden", aldus AHG-directeur Guus van Dreven.